Investera i kontorsstolen som blivit en modern klassiker

En kontorsstol som har blivit en modern klassiker! Låter det för bra för att vara sant? Lyckligtvis är det helt sant – får vi lov att presentera stolen som formar sig efter din kropp!

Prisvärt alternativ till högkvalitativ stol

Här hittar du ett oerhört prisvärt alternativ till den moderna tidens kontorsstol. Det här är stolen som faktiskt lever upp till dagens – och framtidens – krav på ergonomi. Alla individer är unika och det är just det som är så perfekt med den här stolen, att den formar sig efter just din kropp.

Dessa högkvalitativa stolar kan kosta en del, men nu finns det ett oerhört bra sätt att få kunna få köpa stolar till ett mycket kostnadseffektivt pris. Det som gör detta möjligt är att du kan välja mellan att köpa stolar som redan varit använda – men där slitna delar är utbytta så att du i det stora hela får en helt ny stol i alla fall.

Olika prisklasser

När du köper en kontorsstol på det här sättet väljer du mellan två olika klasser. En stol ur klassen Premium Refurbished är, som sagt, använd tidigare, men den har genomgått en refurbish-process i hela fem steg. Det gör att stolen i princip är som ny och självklart är alla originaldelar med. Här får du således en kontorsstol av högsta kvalitet till ett mycket bra pris.
Det finns även ett billigare alternativ och om du är intresserad av det, väljer du i stället att köpa en stol från klassen Upcycled i stället. Här får du, självklart, en fullt funktionsduglig stol men det kan hända att du ser små märken efter tidigare ägares användning. Det som görs i den här klassen är att man testar alla de funktionella delarna innan stolen säljs, till skillnad från den första varianten där även delar med små märken på byts ut.