Vikbar madrass ikea

SLÄKT Puff/madrass, vikbar – IKEA

Få en god natts sömn på en ny madrass från IKEA. Välj mellan dubbel, enkel, Queen- och King size-madrasser i flera stilar till låga priser.

SLÄKT Puff/madrass, vikbar. Barn älskar att vara på en mjuk madrass på golvet – och den här är perfekt att busa, slappa eller hänga på med vänner. När det är dags att städa viker ni bara ihop den och stuvar in den under sängen SLÄKT.

SLÄKT serie – IKEA

SLÄKT serie – IKEA

En produkt som är resultatet, den vikbara gymnastikmattan PLUFSIG, ger mjukt underlag för just detta. Förutom att bygga starka kroppar och självförtroende …

SLÄKT serie

Madrasser till bäddsoffor – IKEA

Madrasser till bäddsoffor – IKEA

Många kan bäddas ut till både enkel- och dubbelsängar, och du kan välja bland olika madrasser för att få den komfort du vill ha. Saknar du fortfarande …

Madrasser till bäddsoffor

LYCKSELE LÖVÅS Madrass, 140×188 cm – IKEA

LYCKSELE LÖVÅS Madrass, 140×188 cm. Madrassklädseln är lätt att hålla ren eftersom den är avtagbar och kan kemtvättas.

Barnmadrasser – IKEA

Barnmadrasser – IKEA

Fixa en bekväm sovlösning till barnets säng med hjälp av vårt sortiment av IKEA barnmadrasser. Alla våra madrasser är designade med tyger som andas och en tryckavlastande konstruktion, medan vissa har avtagbara och maskintvättbara överdrag.

Madrasser som får dig drömma dig bort – IKEA

Madrasser som får dig drömma dig bort – IKEA

Få en god natts sömn på en ny madrass från IKEA. Välj mellan dubbel, enkel, Queen- och King size-madrasser i flera stilar till låga priser. Tack vare vårt breda utbud av madrasstyper är vi helt säkra på att du kommer att hitta något som passar perfekt för både dig och din budget.

PLUFSIG Gymnastikmatta, hopvikbar, grön, 78×185 cm – IKEA

PLUFSIG Gymnastikmatta, hopvikbar, grön, 78×185 cm. Den lockar fram kullerbyttor, volter och lek – på ett säkert sätt.

Extrasängar, gästsängar och dagbäddar – IKEA

Extrasängar, gästsängar och dagbäddar – IKEA

Ge dina besökare en bekväm övernattning med våra gästsängar och dagbäddar. Våra ser ofta ut som soffor, men erbjuder samtidigt extrasängar. Många har olika madrassalternativ och alla kan göra som till enkel- och dubbelsängar. För en säng som du kan ställa undan, kan du testa en hopfällbar extrasäng. Utforska vårt sortiment och gör dig redo att ta emot nattgäster.

Vikbar puff/madrass “Släkt” från IKEA – Blocket

Blocket – Sveriges största marknadsplats, bilar, bostäder, möbler m.m.

Keywords: vikbar madrass ikea