Plåthink ikea

KNODD Tunna med lock, vit, 16 l – IKEA

KNODD Tunna med lock, vit – IKEA

Återvinningslåda & avfallshink. Sortera och filtrera. 24 artiklar. Produkt Rum.

KNODD Tunna med lock, vit. Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger.

KNODD Tunna med lock, grå, Höjd: 51 cm – IKEA

KNODD Tunna med lock, grå, Höjd: 51 cm. Enkel att fylla och tömma eftersom du kan fästa locket på kanten av tunnan. Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger.

SOCKER Hink/kruka, inom-/utomhus/förzinkad, 10 l – IKEA

SOCKER Hink/kruka, inom-/utomhus/förzinkad, 10 l Stora krukor har stor potential – perfekt om dina växter behöver mer plats eller om du vill göra gröna arrangemang hemma. Krukan SOCKER kan också användas både ute och inne. Handtaget gör det enkelt att flytta den.

KNODD Tunna med lock, grå, 16 l – IKEA

KNODD Tunna med lock, grå, Höjd: 32 cm – IKEA

KNODD Tunna med lock, grå, Höjd: 32 cm. Enkel att fylla och tömma eftersom du kan fästa locket på kanten av tunnan. Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger.

PEPPRIG Hinkset med lock, 3 delar – IKEA

PEPPRIG Hinkset med lock, 3 delar Varje hem behöver en eller två hinkar så att man enkelt kan bära vatten dit där det behövs. Locket är praktiskt om du vill förvara något i eller på hinken. Den här hinken är gjord av slitstark plast.

KNODD Tunna med lock, vit, 40 l – IKEA

KNODD Tunna med lock, vit, 40 l. Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger.

FNISS Avfallshink, svart, 10 l – IKEA

FNISS Avfallshink, svart, 10 l. Plast är ett tåligt material som är enkelt att torka av.

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Håll dina utrymmen renare med papperskorgar och soptunnor. Många olika funktioner och stilar, så du kan hitta en som inte bara är funktionell, men också snygg.

Återvinningslåda & avfallshink – IKEA

Återvinningslåda & avfallshink – IKEA

Oavsett om du letar efter en återvinningsbehållare med ett lock för att hålla saker gömda eller en öppen soptunna för att enkelt slänga saker i, har vi en soptunna som kommer att fungera för dig. Bläddra i vårt urval av soptunnor för vad du behöver för att sortera, återvinna och kasta bort på din arbetsplats.

Keywords: plåthink ikea