Nordea Sollentuna: Banktjänster, Öppettider och Kontor

Om du letar efter banktjänster i Sollentuna, kan Nordea vara ett bra alternativ för dig. Nordea är en av de största bankerna i Sverige och erbjuder ett brett utbud av banktjänster för både privatpersoner och företag.

Nordea Sollentuna: Öppettider

Du hittar Nordeas kontor i Sollentuna på [adress]. Öppettiderna för kontoret är följande:

 • Måndag: [öppettid]
 • Tisdag: [öppettid]
 • Onsdag: [öppettid]
 • Torsdag: [öppettid]
 • Fredag: [öppettid]
 • Lördag: [öppettid]
 • Söndag: Stängt

Det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök, eftersom de kan ändras vid helgdagar eller andra speciella tillfällen.

Nordea Sollentuna: Banktjänster

Nordea erbjuder olika banktjänster för att möta kundernas behov. Bland de vanligaste banktjänsterna som Nordea erbjuder finns:

 1. Privatkonto:Ett vanligt bankkonto för privatpersoner. Med ett privatkonto kan du göra insättningar, uttag, och överföringar.
 2. Lönekonto:Ett speciellt bankkonto för att hantera din månadslön. Lönekontot kan vara kopplat till andra tjänster som kort och internetbank.
 3. Sparande:Nordea erbjuder flera sparalternativ som sparkonto, aktier och fonder. Du kan välja det sparalternativ som passar dig bäst.
 4. Lån:Om du behöver låna pengar kan Nordea hjälpa dig. De erbjuder olika typer av lån, såsom bolån, privatlån och billån.
 5. Företagskonton:För företagare finns olika typer av företagskonton för att hantera verksamhetens finansiella behov.
 6. Internetbank:Nordea erbjuder en bekväm och säker internetbank där du kan utföra transaktioner, betala räkningar och hålla koll på ditt saldo.

Det finns fler banktjänster tillgängliga hos Nordea, och du kan kontakta dem för att få mer information om deras tjänsteutbud.

Nordea i Sollentuna: Kontor och clearingnummer

Sollentuna har ett Nordea-kontor där du kan besöka för att få personlig service. Kontorets clearingnummer är [clearingnummer].

Om du är osäker på hur du hittar Nordea-kontoret i Sollentuna kan du använda deras webbplats eller ringa deras kundtjänst för att få vägbeskrivning.

Sammanfattning

Nordea i Sollentuna erbjuder banktjänster för både privatpersoner och företag. Med ett brett utbud av banktjänster kan du hitta det som passar dina behov bäst. Besök deras kontor i Sollentuna för personlig service och få mer information om deras banktjänster.

Ofte stillede spørgsmål

Var finns Nordea i Sollentuna?

Nordea i Sollentuna ligger på […]. För att hitta exakt adress och karta, kan du besöka Nordeas hemsida eller använda deras mobilapp.

Vad är öppettiderna för Nordea i Sollentuna?

Öppettiderna för Nordea i Sollentuna varierar beroende på dag och veckodag. Du kan kolla de aktuella öppettiderna på Nordeas hemsida eller genom att kontakta bankkontoret direkt.

Vilket clearingnummer har Nordea i Lund?

Nordea i Lund har clearingnummer […]. Clearingnummer används för att identifiera olika bankkontor. Du kan hitta clearingnumret för din specifika bankfilial på Nordeas hemsida eller genom att kontakta banken.

Vilka öppettider har Nordea i Skellefteå?

Nordea i Skellefteå har öppettider som varierar under veckodagar och helger. För att få den senaste informationen om öppettiderna för Nordea i Skellefteå, besök deras officiella hemsida eller ring bankkontoret direkt.

Var finns Nordeas kontor i Sollentuna?

Nordea har ett kontor i […]. För att få exakt adress och karta över Nordeas kontor i Sollentuna, besök deras hemsida eller använd deras mobilapp.

Hur kan jag kontakta Nordea i Sollentuna?

Du kan kontakta Nordea i Sollentuna genom att ringa […]. För andra kontaktalternativ, som e-post eller besök personligen, besök Nordeas hemsida.

Har Nordea öppet på helger?

Nordea har begränsade öppettider på helger, varför det är bäst att dubbelkolla med din specifika bankfilial för att få de aktuella tiderna. För att vara säker på de aktuella öppettiderna för Nordea på helger, besök deras hemsida eller kontakta bankkontoret.

Finns det ett Nordea-kontor i närheten av Sollentuna?

Ja, det finns Nordea-kontor i närheten av Sollentuna. För att hitta närmaste Nordea-kontor från Sollentuna, använd Nordeas hemsida eller mobilapp för att hitta exakt plats eller kontakta banken direkt.

Vilka öppettider har Nordea Banken?

Öppettiderna för Nordea Banken varierar beroende på filial och dag. För exakta öppettider, besök Nordeas hemsida eller kontakta din närmaste bankfilial.

Är det möjligt att boka tid på Nordea i Sollentuna?

Ja, det är möjligt att boka tid på Nordea i Sollentuna. För att boka tid hos Nordea i Sollentuna, besök deras hemsida eller ring bankkontoret direkt.

Artiklen Nordea Sollentuna: Banktjänster, Öppettider och Kontor har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 28 anmeldelser