Ikea tofflor

Badrockar & morgontofflor – IKEA

Badrockar & morgontofflor – IKEA

Badrockar & morgontofflor … När du har tvättat bort lite av vardagens trötthet med en avkopplande dusch eller ett härligt bad, är våra badrockar och tofflor …

Med badrock och ett par sköna morgontofflor blir det enkelt att kliva upp på morgonen. Vi har morgonrockar i frotté i storlekar som passar dam, herr och barn.

Byt till tofflor – IKEA

… regnrock som tar dig hem torrare efter en regndusch, kan vi hjälpa dig. Kolla in vårt sortiment och återkom för enstaka t-shirt, tofflor eller något annat.

Varför inte erbjuda gästerna ett par tofflor att ta på under nästa fest? Om gästerna slipper sina obekväma skor kan festen fortsätta lite bekvämare.

SKOVELSJÖN Morgontofflor, beige, L/XL – IKEA

En vit fluffig badrock och tofflor tillsammans med handduken gör hela skillnaden. Läs mer. Ta en titt. SALVIKEN Badhandduk, vit, 70×140 cm …

SKOVELSJÖN Morgontofflor, beige, L/XL Glid in I dessa sköna tofflor med våffelstruktur och njut av en avkopplande spa-stund hemma. Vill du toppa retreat-känslan kan du komplettera med den perfekt matchande badrocken BJÄLVEN. Designen med öppen tå gör det enkelt att glida in och ut.

Badrockar – IKEA

Badrockar – IKEA

Med några enkla saker kan du få det att kännas lika lyxigt som ett spa – mjuka handdukar, bekväma tofflor, en morgonrock som känns som en varm kram.

OK, så kläder är inte möbler. Men enligt oss kan kläderna fortfarande hjälpa dig att ha bättre dagar hemma. Oavsett om det är en badrock efter en varm dusch, eller en regnrock som tar dig hem torrare efter en regndusch, kan vi hjälpa dig. Kolla in vårt sortiment och återkom för enstaka t-shirt, tofflor eller något annat.

Skäm bort din gäst – IKEA

Tiden i badrummet kräver ibland det lilla extra – som det här 3-delade setet med tvålpump, tandborstställ och fat, en mjuk badrock och tofflor, …

Ett bad är ett utmärkt sätt att varva ner efter en resa, men det är enkelt och prisvärt att få din gäst att känna sig ännu mer som hemma med lite mjukt och mysigt extra. En vit fluffig badrock och tofflor tillsammans med handduken gör hela skillnaden.

Spatillbehör – IKEA

Spatillbehör – IKEA

Spatillbehör

En egenvårdsplats – IKEA

Tiden i badrummet kräver ibland det lilla extra – som det här 3-delade setet med tvålpump, tandborstställ och fat, en mjuk badrock och tofflor, samt en bärbar högtalare för dina favoritlåtar.

Keywords: ikea tofflor, tofflor ikea, morgonrock ikea, duntofflor ikea, ikea morgonrock