Ikea servis

Serviser – Matserviser & servisset för drömmiddagen – IKEA

Serviser – Matserviser & servisset för drömmiddagen – IKEA

GODMIDDAG Servis 24 delar, vit Unna dig lyxen med denna enkla vita servis …

Kolla in vårt stora utbud av serviser. Hos oss hittar du matserviser och servisset i porslin, i 12 respektive 18 delar. Köp online eller i varuhus.

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Vi har porslin för alla tillfällen. Duka enkelt, festligt eller till någon speciell högtid med porslin och tallrikar från IKEA.

IKEA 365+ Servis 18 delar, vit

IKEA 365+ Servis 18 delar, vit – IKEA

IKEA 365+ Servis 18 delar, vit. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta mörkgrå – IKEA

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta mörkgrå Din perfekta start på många olika måltider! Servisen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

UPPLAGA Servis 18 delar, vit – IKEA

UPPLAGA Servis 18 delar, vit.

VÄRDERA Servis 18 delar, vit – IKEA

VÄRDERA Servis 18 delar, vit. Av fältspatporslin som gör tallriken tålig mot stötar och därmed hållbar. Du kan enkelt göra en annorlunda men tidlös dukning, eftersom porslinet har en spännande mjukt kvadratisk form som samtidigt är klassisk.

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusturkos – IKEA

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusturkos Din perfekta start på många olika måltider! Servisen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusgrå – IKEA

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusgrå Din perfekta start på många olika måltider! Servisen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

GODMIDDAG Servis 24 delar, vit – IKEA

GODMIDDAG Servis 24 delar, vit Unna dig lyxen med denna enkla vita servis – lätt att använda och passar för alla olika tillfällen. Duka stilrent för en vardagsmåltid eller addera personliga accessoarer till en festmiddag.

Keywords: ikea servis, ikea servis 18 delar, dinera servis ikea, ikea servis arv