Ikea pax garderob 35 djup

PAX Garderobsstomme, vit, 50x35x201 cm – IKEA

Bredden är 50 cm, 75 cm eller 100 cm och djupet är antingen 35 cm eller 58 cm. PAX stommarna finns i tre olika färger – vit, svartbrun och vitlaserad ekeffekt.

PAX Garderobsstomme, vit, 50x35x201 cm. Håller garanterat längre än dina kläder.

PAX 2 garderobsstommar, vit, 150x35x236 cm – IKEA

I dagsläget finns PAX stomme i 50 cm, 75 cm och 100 cm bredd och i 201 cm och 236 cm höjd. Du kan dessutom välja mellan två olika djup på stommen – 35 cm …

PAX 2 garderobsstommar, vit, 150x35x236 cm. Håller garanterat längre än dina kläder.

PAX system – IKEA

PAX system – IKEA

En garderobsram är en grund för att skapa en personlig PAX garderob enligt dina drömmar. … PAX Garderobsstomme, vitlaserad ekeffekt, 50x35x236 cm.

Vi tycker att dina garderober ska passa ditt rum perfekt. Därför kan du själv bestämma allt när det gäller våra PAX garderober – från storlek och stil till dörrar och inredning. Utforska våra färdiga kombinationer eller designa din egen. De är som inbyggda garderober fast utan komplicerat snickeriarbete.

PAX Garderobsstomme, svartbrun, 75x35x201 cm – IKEA

Gör det mesta av din sovrumsförvaring med vårt utbud av PAX garderobsset. Välj en av våra kombinationer med dörr eller skapa din egen skräddarsydda med vår …

PAX Garderobsstomme, svartbrun, 75x35x201 cm Drömmer du om en vacker garderob i ditt sovrum? Här är lösningen för dig! Börja med stommar, lägg sedan till KOMPLEMENT inredning för förvaring av dina kläder, skor och accessoarer. I slutet, gör din lösning personlig genom att addera dina favoritdörrar.

Skapa din perfekta PAX garderob i fem steg – IKEA

Designa en optimal garderob med vårt PAX system som erbjuder ett brett urval av stommar, dörrar och inredning i flera olika utföranden. Kolla in vad du ska tänka på innan du handlar online eller i varuhuset.

I vilka storlekar finns PAX garderob? – IKEA Sverige

Sverige – I dagsläget finns PAX stomme i 50 cm, 75 cm och 100 cm bredd och i 201 cm och 236 cm höjd. Du kan dessutom välja mellan två olika djup på stommen – 35

PAX stommar till gångjärnsdörrar – IKEA

Stommar till gångjärnsdörrar – IKEA

En garderobsram är en grund för att skapa en personlig PAX garderob enligt dina drömmar. Bläddra i vårt urval av PAX-ramar i olika dimensioner och mönster för att hitta rätt garderobsram för din stil och ditt utrymme. Vad du än väljer kommer att innebära massor av utrymme för organisation, och en garanti också.

PAX garderober med dörr och skjutdörr – IKEA

PAX kombinationer med skjutdörrar – IKEA

Gör det mesta av din sovrumsförvaring med vårt utbud av PAX garderobsset. Välj en av våra kombinationer med dörr eller skapa din egen skräddarsydda med vår PAX garderobsplanerare. Besök IKEA online och kolla in vårt breda utbud och matcha det med din inredningsstil.

Hörngarderober – IKEA

Hörngarderober – IKEA

Hitta den bästa förvaringslösningen för dig med våra praktiska hörngarderober och hörnenheter i många olika färger och stilar. Välj från vårt stora utbud, eller designa din egen drömgarderob med vår PAX-garderobplanerare. Få inspiration och köp garderoberna på ikea.se.

Keywords: ikea pax garderob 35 djup