Ikea hink

FNISS Avfallshink, vit, 10 l – IKEA

Med återvinningslådor behöver sopor och papper inte ligga på bordet och störa medan arbetet utförs. Hos oss hittar du ett stort urval av avfallshinkar, vissa …

FNISS Avfallshink, vit, 10 l. Plast är ett tåligt material som är enkelt att torka av.

PEPPRIG Hinkset med lock, 3 delar – IKEA

Håll dina utrymmen renare med papperskorgar och soptunnor. Många olika funktioner och stilar, så du kan hitta en som inte bara är funktionell, …

PEPPRIG Hinkset med lock, 3 delar Varje hem behöver en eller två hinkar så att man enkelt kan bära vatten dit där det behövs. Locket är praktiskt om du vill förvara något i eller på hinken. Den här hinken är gjord av slitstark plast.

FNISS Avfallshink, svart, 10 l – IKEA

FNISS Avfallshink, svart, 10 l. Plast är ett tåligt material som är enkelt att torka av.

Återvinningslåda & avfallshink – IKEA

Återvinningslåda & avfallshink – IKEA

Oavsett om du letar efter en återvinningsbehållare med ett lock för att hålla saker gömda eller en öppen soptunna för att enkelt slänga saker i, har vi en soptunna som kommer att fungera för dig. Bläddra i vårt urval av soptunnor för vad du behöver för att sortera, återvinna och kasta bort på din arbetsplats.

KNODD Tunna med lock, vit, 16 l – IKEA

KNODD Tunna med lock, vit – IKEA

KNODD Tunna med lock, vit. Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger.

SOCKER Hink/kruka, inom-/utomhus/förzinkad, 10 l – IKEA

SOCKER Hink/kruka, inom-/utomhus/förzinkad, 10 l Stora krukor har stor potential – perfekt om dina växter behöver mer plats eller om du vill göra gröna arrangemang hemma. Krukan SOCKER kan också användas både ute och inne. Handtaget gör det enkelt att flytta den.

Pedalhinkar – IKEA

Pedalhinkar – IKEA

Pedalhinkar

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Håll dina utrymmen renare med papperskorgar och soptunnor. Många olika funktioner och stilar, så du kan hitta en som inte bara är funktionell, men också snygg.

SOCKER Hink/kruka, inom-/utomhus ljusgrön, 10 l – IKEA

SOCKER Hink/kruka, inom-/utomhus ljusgrön, 10 l Ge både dina växter och ditt hem ett ansiktslyft med nya krukor. Förstärk en stil eller en årstid, eller pigga upp dig med lite färg i rummet. Det är roligt och behöver inte kosta en förmögenhet. Handtagen gör det enklare att flytta krukorna.

Keywords: ikea hink