Få rätt rund vaxduk för dina behov hos JYSK

JYSK erbjuder ett brett utbud av rund vaxduk för att möta alla dina behov. Oavsett om du söker en avtorkningsbar duk för att skydda bordet mot fläckar eller en snygg textilvaxduk för att ge ditt bord en stilren touch, kan du hitta det hos JYSK.

Med olika storlekar och mönster finns det rund vaxduk som passar alla bord och rum. Du kan välja mellan rund vaxduk i 160 cm, 180 cm eller 150 cm i diameter. Om du har ett runt bord kan du vara säker på att hitta den perfekta vaxduken hos JYSK.

Stil och kvalitet

Alla rund vaxduk från JYSK är tillverkade med omsorg för att ge dig både stil och kvalitet. Du kan välja mellan olika material, inklusivevinylvaxduk och textilvaxduk. Vinylvaxduken är avtorkningsbar och lätt att rengöra, perfekt för matbordet där fläckar kan förekomma. Textilvaxduken ger en mer exklusiv känsla och finns i olika mönster och färger för att passa din inredning.

Metervara och tillbehör

JYSK erbjuder även rund vaxduk som metervara om du vill skapa din egen duk eller om du behöver en specifik storlek för ditt bord. Du kan också hitta tillbehör som bomullsband för att få en extra elegant touch och tygservetter för att matcha din vaxduk.

Beställ enkelt online

Genom att shoppa på JYSK:s webbplats kan du enkelt få rätt rund vaxduk för dina behov. Du kan bläddra igenom det breda utbudet och välja mellan olika storlekar och mönster. Och det bästa av allt? JYSK erbjuder fraktfritt när du handlar online, så du kan få din vaxduk levererad direkt till din dörr.

Avslutande tankar

För att få rätt rund vaxduk för dina behov behöver du inte leta längre än hos JYSK. Med deras brett utbud av vaxdukar i olika storlekar och material, kan du hitta en vaxduk som passar både din stil och ditt bord. Och med möjligheten att beställa online och få fraktfritt, kan du enkelt få din vaxduk levererad direkt till din dörr. Gör dina måltider och evenemang ännu trevligare med en snygg och praktisk rund vaxduk från JYSK.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är en rund vaxduk?

En rund vaxduk är en duk som oftast används för att skydda bordet från spill och fläckar, och den har en rund form.

Var kan jag köpa en rund vaxduk?

Du kan köpa en rund vaxduk hos butiker som Jysk och ÖoB, eller online genom olika återförsäljare.

Vad är en avtorkningsbar duk?

En avtorkningsbar duk är en duk som är tillverkad av material som lätt kan torkas av och rengöras med en fuktig trasa eller svamp.

Vilka storlekar finns det på rund vaxduk?

Runda vaxdukar finns i olika storlekar, vanligtvis 160 cm, 180 cm och 150 cm i diameter.

Vad är en textilvaxduk?

En textilvaxduk är en duk som har en vaxad yta och är tillverkad av textilmaterial, vilket ger den både ett elegant utseende och en lätt avtorkningsbar yta.

Var kan jag köpa tygservetter?

Du kan köpa tygservetter hos butiker som Jysk och online genom olika återförsäljare.

Finns det mönstrade rund vaxdukar?

Ja, det finns rund vaxduk med olika mönster och färger att välja mellan för att matcha din inredning.

Är vaxdukar till runda bord lika avtorkningsbara som rektangulära vaxdukar?

Ja, vaxdukar till runda bord är lika avtorkningsbara som rektangulära vaxdukar och skyddar bordet på samma sätt.

Har Jysk vaxdukar i metervara?

Ja, Jysk erbjuder vaxduk i metervara så att du kan köpa den exakta mängden material du behöver för ditt projekt.

Kan jag få fraktfritt från Jysk när jag köper en vaxduk?

Fraktfria leveranser från Jysk kan erbjudas vid vissa tillfällen eller för beställningar över en viss summa. Detta kan variera och du bör kontrollera deras aktuella fraktvillkor.

Artiklen Få rätt rund vaxduk för dina behov hos JYSK har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 29 anmeldelser