Ekedalen ikea

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, 120/180×80 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, Min. längd: 120 cm – IKEA

Alla bord i serien EKEDALEN döljer en hemlighet: de är utdragbara utan att några skarvar syns. Du drar bara i benen. Och stolarna?

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, Min. längd: 120 cm. Ett slittåligt matbord som gör det enkelt att ha stora middagar. En enda person kan förlänga bordet och det finns gott om plats för stolar eftersom bordsbenen alltid sitter längst ut i hörnen.

EKEDALEN serie – IKEA

EKEDALEN serie – IKEA

Du drar bara i benen. Och stolarna? Klädseln kan tas av och maskintvättas, och är lätt att byta. EKEDALEN stolar och utdragbara bord har så mycket mer att …

EKEDALEN serie

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, 180/240×90 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, Min. längd: 180 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, Min. längd: 180 cm. Ett slittåligt matbord som gör det enkelt att ha stora middagar. En enda person kan förlänga bordet och det finns gott om plats för stolar eftersom bordsbenen alltid sitter längst ut i hörnen.

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, 80/120×70 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, Min. längd: 80 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, vit, Min. längd: 80 cm. Ett slittåligt matbord som gör det enkelt att ha stora middagar. En enda person kan förlänga bordet och det finns gott om plats för stolar eftersom bordsbenen alltid sitter längst ut i hörnen.

EKEDALEN Utdragbart bord, ek, 80/120×70 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, ek, Min. längd: 80 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, ek, Min. längd: 80 cm. Ett slittåligt matbord som gör det enkelt att ha stora middagar. En enda person kan förlänga bordet och det finns gott om plats för stolar eftersom bordsbenen alltid sitter längst ut i hörnen.

EKEDALEN Stol, vit, Orrsta ljusgrå – IKEA

EKEDALEN Stol, vit, Orrsta ljusgrå. Stolens stoppade sits och välvda ryggstöd gör att du gärna sitter kvar länge vid bordet. Välj mellan olika klädslar, maskintvätta dem när det behövs – och ha gärna flera hemma för att få lite omväxling.

EKEDALEN serie – IKEA

EKEDALEN serie – IKEA

EKEDALEN serie

EKEDALEN Utdragbart bord, ek, 180/240×90 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, ek, Min. längd: 180 cm – IKEA

EKEDALEN Utdragbart bord, ek, Min. längd: 180 cm. Ett slittåligt matbord som gör det enkelt att ha stora middagar. En enda person kan förlänga bordet och det finns gott om plats för stolar eftersom bordsbenen alltid sitter längst ut i hörnen.

EKEDALEN Bänk, vit, 105×36 cm – IKEA

EKEDALEN Bänk, vit – IKEA

EKEDALEN Bänk, vit. Bänken är idealisk när du vill använda utrymmet effektivt och få plats med många sittplatser runt matbordet.

Keywords: ekedalen ikea, ikea ekedalen